mandag den 27. februar 2012

Hoa lu

Turen startede med 45 min. forsinkelse, de undskyldte meget og forklarede, at det var trafikken som var et stort kaos, det kunne vi kun nikke genkendende til. Vejen var meget hullet men trods det blev farten ikke sat yderligere ned, så vi sad og hoppe rundt i bussen, men vi nåede frem efter 2,5 times kørsel, godt rystet:)
Vi startede med at spise frokost før vi begav os videre. Vi vidste hjemmefra, at vi skulle ud at sejle, men at vi ikke selv skulle ro, var vi ikke klare over. Vi kom to og to ned i en båd som allermest lignede en blikspand, og redningsvest det bruges ikke, så det var godt der trods alt ikke var så dybt, hvis uheldet var ude. Ham som sejlede båden jeg sad i lignede en skoledreng, var noget benovet over, at han var i stand til at ro vores båd, tror han træner lidt i sin fritid. ;)
Meget kan man sige om Vietnam og deres larmende trafik, men deres naturomgivelser kan man ikke tage fra dem, de er virkelige smukke. Så der blev taget en del billeder i de to timer vi var på vandet.
Da vi nåede et stykke ud, fik vi en ekstra passager med, begrundelsen blev vi senere bekendt med.
At sejle en båd kan gøres på forskellige måder, men at fødderne var en mulighed var jeg dog ikke klar over, men de klarer det ganske godt og man kunne ikke mærke nogen forskel i rytmen.
Efter en lille time, hvor batterierne på kameraet var ved at blive brugt op, sejlede vi gennem en lille grotte. På den anden side ventede der os noget af en overraskelse. Der sejlede flere salgsbåde rundt som solgte alt fra frugt til øl, vi følte os en anelse fanget da vi ikke havde så mange muligheder andet end at købe lidt, derudover skulle vi også købe til dem i båden og det var bestem ikke billige priser, måtte betale 100.000 dong, for hvad vi troede var 2 bananer, 2 dåse sodavand og en pose popkorn, men da pengene var indkasseret, blev vores ”skipper” fyldt op med mango og andet godt. Turen gik nu tilbage i de smukke omgivelser, vi følte os lidt som en turistattraktion da flere i de både vi mødte vinkede og tog billeder af os, hvad andet kan man gøre end at smile sødt og tage en masse billeder af dem ;)
Da vi var ved at være i land, skiftede vores passager båd for at tage med ud til salgsbådene igen, dumme er de bestemt ikke. Vores teori går på, at det drikkelse man køber til dem, kommer i en spand og bliver solgt igen og igen.
Da alle var kommet i land, var det tid til en cykel tur. Vi cyklede ca. 4 km på en time, i et område, som var meget fattigt, vi stoppede op flere gange for at tage endnu flere billeder. Turen gik fint og var ganske underholdende ikke mindst fordi cyklerne var en anelse deforme at cykle på.
Efter ca. 20 minutters buskørsel ankom vi til, et meget turistplaget sted med templer, der var rigtige mange mennesker og det havde de lokale fundet ud af, at der var penge i. Det var igen i meget smukke naturomgivelser og spændende at se deres kultur så tæt på, flere gik rundt for at ofre penge og bede.
Efter endnu 2,5 time i bus hvor vi blev godt rystet sammen, ankom vi til Hanoi.   

1 kommentar:

  1. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com

    SvarSlet